fbpx
Запитване

Очаквайте скоро: Интер Пауър с ново, по-голямо и удобно помещение

Време за четене: 
1 минута

С гордост обявяваме, че Интер Пауър, утвърден лидер в изграждането на електроинсталации, битово, офис и промишлено осветление, фотоволтаични инсталации и системи „Умен дом“, се премества в ново, по-просторно помещение в град Габрово. Това ново местоположение ще съчетава нашия шоурум и административен офис, осигурявайки на клиентите и партньорите ни още по-добро обслужване и удобство.

Новият шоурум на Интер Пауър

Новият ни шоурум предоставя на посетителите възможността да се запознаят с най-новите продукти и решения в областта на LED осветлението и фотоволтаичните системи. С по-голямото помещение можем да предложим по-широк избор от осветителни тела и повече мостри на място. Клиентите ще имат възможността да се консултират с нашите светлинни експерти и да получат професионални съвети за оптималните решения за своя дом, офис или промишлено помещение. Ако не откриете подходящ продукт на място, винаги можете да разгледате обширните ни каталози и да направите поръчка за осветление, което отговаря на вашите нужди.

Предимствата на новото местоположение

Новото ни помещение се намира в удобен и леснодостъпен район в центъра на град Габрово и разполага с удобен безплатен паркинг за нашите клиенти. Обединяването на шоурума и административния офис на едно място ще подобри комуникацията и координацията между отделите ни, което ще позволи по-бързо и ефективно обслужване на клиентите. С тази крачка се стремим да осигурим още по-добро обслужване и удовлетворение на нашите клиенти.

Официално откриване

Официалното откриване на новото ни помещение е планирано за средата на лятото. Следете ни, за да научите повече подробности, свързани с откриването.

Интер Пауър – Вашият надежден партньор в електроинсталациите, осветлението и фотоволтаичните инсталации

С над 11 години опит в индустрията, Интер Пауър предлага висококачествени продукти и услуги на своите клиенти. Ние сме специализирани в проектирането, доставката и монтажа на електроинсталации и LED осветление за всякакъв тип помещения. Интер Пауър предлага и изграждане на фотоволтаични системи за дома и бизнеса, както и системи „Умен дом“, които ви позволяват да управлявате дома си.

Новото местоположение на Интер Пауър е на адрес: гр. Габрово, ул. „Брянска“ 58.

За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с нас или можете да пуснете вашето запитване за безплатен оглед и оферта.

Блог

Последно качени статии

crossmenu