fbpx
Запитване

Магазин Хиполенд - гр. София кв. Младост

Информация

Локация: гр. София

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.  

От Хиполенд ни се довериха да извършим подмяна на цялостната осветителна система в магазин "Хиполенд" в кв. Младост, град София. Подмяната на старите луминесцентни осветителни тела с нови LED светлини имаше изключително положително въздействие върху осветеността в магазина.

Най-впечатляващото постижение на този проект бе намаляването на разходите за електроенергия със значителните 60%. Този резултат е доказателство за постигнатата повишена енергийна ефективност, осъществена чрез внедряването на LED технологията.

Светлинният анализ и проектът, разработени от нашия екип, изиграха ключова роля за успешната реализация на проекта. Този анализ беше изготвен съобразно конкретните изисквания и нужди на магазина, което допринесе за избора на оптималните LED светлини и тяхното разположение, отговарящи на изискванията на Хиполенд.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right