fbpx
Запитване

Априловска гимназия - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Националната Априловска гимназия е средно училище с хуманитарен и чуждоезиков профил в град Габрово. Основана е като първото светско училище в България през 1835 г. и без прекъсване обучава ученици. В част от нейната сграда се помещава Националният музей на образованието.

Извършихме проектиране и изграждане на фасадно осветление на Априловска гимназия с цел подобряване на визуалния облик на сградата и подчертаване на нейната архитектурна красота. Проектът включваше инсталиране на модерни и енергоспестяващи LED осветителни тела.

Фасадното осветление не само засили контурите и детайлите на сградата през нощта, но и създаде по-приятна атмосфера в околността. Освен това, с новите осветителни решения, гимназията стана по-лесно видима и разпознаваема в градската среда, което подобри идентичността ѝ.

Важно е да отбележим, че новото фасадно осветление на Априловска гимназия беше проектирано съобразно съвременните стандарти за енергийна ефективност, което значително намали разходите за електроенергия. Този проект представлява пример за съчетаване на красота, функционалност и отговорност към околната среда.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu