fbpx
Запитване

Балдаран склад - гр. Девин

Информация

Локация: гр. Девин

Изворна вода Балдаран се бутилира в гр. Девин, в завод оборудван с две поточни линии от водещи европейски компании в бранша. Линиите са автоматизирани и цикълът на производство е затворен. Дружеството разполага с две разрешителни за водовземане с общ годишен капацитет 260 милиона литра.

В склада на Изворна вода Балдаран, успешно осъществихме проектиране и изграждане на осветителна и електрическа инсталация. Този проект представлява ключова стъпка към оптимизацията на инфраструктурата в сградата и осигуряването на оптимални условия за работа и безопасност на персонала.

Проектирането започва с детайлен анализ на нуждите на склада, както и изготвяне на план за оптималното разположение на осветителните тела и електрическите компоненти. Това включва определение на оптималната осветеност в различните зони на склада, съобразена със спецификите на работата и изискванията за безопасност. Следва изграждането на електрическата инсталация, която обхваща монтаж на електрически табла, захранващи кабели и електрически изводи.

С интегрирането на съвременни LED осветителни тела, се постигат висока светлинна ефективност и енергоспестяване. Тези LED светлини осигуряват равномерно и ярко осветление във всички части на склада, улеснявайки работните процеси и повишавайки безопасността на работната среда.

Този успешно реализиран проект доказва ангажимента на Изворна вода - Балдаран към постоянно подобрение на инфраструктурата си, като съчетава иновации, функционалност и ефективност за оптимални работни условия и устойчивост.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

No image found.

 

 

 

 

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right