fbpx
Запитване

Бутикова жилищна сграда - гр. Велико Търново

Информация

Локация: Велико Търново

Разработваме проект за бутикова жилищна сграда в чудесния град Велико Търново, който обещава да предложи на бъдещите собственици на апартаменти изключително уютно и съвременно жилищно преживяване.

Цялостната електрическа инсталация ще бъде изградена с внимание към детайлите и съобразена с най-новите стандарти за сигурност и енергийна ефективност. Тя ще осигури надеждно и удобно захранване на всички електрически уреди и системи в апартаментите.

Смарт инсталацията, предоставена от нашите партньори от iNELS, ще бъде централната част от интелигентния дом, който се стремим да предложим. Тази система ще позволи на собствениците да контролират и управляват различните аспекти на техния дом, включително осветлението, отоплението, климатизацията и още много други, чрез мобилни устройства или таблети.

Специално внимание ще обърнем и на бутиковото битово осветление, което ще бъде подбрано с оглед на създаване на уникална атмосфера във всеки апартамент. Разнообразни възможности за настройване на сцени и димиране на осветлението ще добавят комфорт и стил на всяко пространство.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu