fbpx
Запитване

Едноетажна къща - с. Драгановци

Информация

Локация: с. Драгановци

Извършени услуги:

Луксозна едноетажна къща с гараж и прилежащ двор плюс външна пристройка автоматизирани с безжичната система iNELS-RF.

Проекта включва над 60 осветителни кръга, управление на рекуперации за контрол на въздуха в помещенията, система за размразяване на улуци и система за контрол на консумацията на електроенергия. Освен управление на цялата къща със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение и с физически безжични смарт ключове от дизайнерската серия LOGUS90 на EFAPEL.

Невероятно удобство е интеграцията на Google Assistant със iNELS-RF за управление на цялата система, чрез гласови команди. Намалихме разхода на електроенергия с над 30% с помощта на системата ни анализ и управление на електроенергията.

Заедно с клиента създадохме над 10 сцени по негово желание с цел максимален комфорт и икономия:

  • С един бутон се изключва цялото осветление в къщата.
  • Икономисваме от електроенергия, като управляваме цялото фасадно и оградно осветление със сензор за осветеност, което да включва осветлението само при здрачаване и то да работи не цяла нощ, а само за дадено време.
  • Погрижихме се за здравето и комфорта на клиента управлявайки вентилацията по график.Заложихме сцени за „Добро утро“, „Вечеря“, „Забавление“, с които спестяваме време и нерви на клиента.
  • Разходката на кучето е много по-приятна, когато фасадното осветление се контролира с дистанционното ни управление RF-KEY.
  • Автоматичното управление на подгряването на улуците не само е удобство но гарантира липса на проблеми от струпване на сняг и лед.
  • Защита от пренапрежение и токови удари в електрическото табло /допълнителна застраховка/. 
  • Сцени за симулация на присъствие – възможни само със Смарт системи и гарантиращи допълнително спокойствие при отсъствие.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right