fbpx
Запитване

Магазин Хиполенд - МОЛ България, гр. София

Информация

Локация: МОЛ България, гр. София

Извършени услуги:

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.  

Те ни се довериха за подмяна на цялостно осветление в магазин Хиполенд МОЛ България гр. София. Извършената подмяна на старите луминисцентни осветителни тела с нови LED светлини се отразява положително върху осветеността в магазина. Този напредък подобрява визуалния комфорт за клиентите и персонала, като същевременно внася по-добро визуално възприятие на продуктите и търговското пространство.

Най-забележителният резултат от проекта е намалението на разходите за електроенергия със значителните 60%. Това свидетелства за повишението на енергийната ефективност, постигнато чрез внедряване на LED технологията.

Светлинният анализ и проект, изготвени от нашия екип, са ключови за успеха на проекта. Този анализ е основан на специфичните изисквания и потребности на магазина, като улеснява избора на оптимални LED светлини и разположение, което да отговаря на изискванията на Хиполенд.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right