fbpx
Запитване

Електроизграждане

Предлагаме на нашите клиенти цялостна услуга за електроизграждане, която обхваща всичко от проектиране, до монтаж и поддръжка.

Електроизграждането е важен аспект от съвременния живот и играе ключова роля във правилното функциониране на различни видове обекти, от жилищни сгради и офиси до промишлени заводи и инфраструктурни проекти. Услугата "електроизграждане" представлява важна област от електротехниката и включва различни видове работи и услуги, свързани с електрическите инсталации и системи.

Компанията ни предлага широк спектър услуги в областта на електроизграждането, използвайки най-съвременните технологии и методи, за да отговорим на всички ваши специфични изисквания и нужди. С години на опит и експертиза в сферата на електроизграждането, нашите лицензирани електротехници гарантират високо качество на всяка изградена система. В нашия ангажимент към качеството и иновациите включваме следните видове услуги както за промишлени, така и за битови клиенти и обекти:

Проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка в жилищни, битови, промишлени и офис сгради:

 • Електрически инсталации – инсталиране, реновация, поддръжка, сервиз.
 • LED осветителни тела, контакти, ключове и електро апаратура.
 • Автоматични системи за енергоспестяване и автоматизация на осветление и климатични уредби.
 • Инсталиране и опроводяване на машини и оборудване, използващи електроенергия.
 • Електрически разпределителни табла и панели.
 • Системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.
 • Комуникационни системи и компютърни мрежи.
 • Системи за пожароизвестяване
 • Смарт технологии и умни системи за контрол на сградна и домашна автоматизация – „Умен дом“
 • Електрически инсталации за пътища, мостове, тунели и други обекти на обществената инфраструктура
 • Улично осветление и автоматизация посредством различни протоколи – LoRaWAN, WIFI, GPRS – 3G, 4G, 5G
 • Генератори за производство на електричество и UPS системи
 • Доставка, монтаж и вкарване в експлоатация на трафопостове
 • Системи за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници: Фотоволтаични електроцентрали, вятърни турбини и др.
 • Батерийни системи за съхранение на електроенергия, които позволяват използването на енергията по време на пикови натоварвания, извън работното време и при липсата на енергия от възобновяемите енергийни източници.
 • Системи за наблюдение и контрол на електропотреблението
Електроизграждане

В Интер Пауър извършваме задълбочен анализ на вашите нужди като предвиждаме фактори като енергийна ефективност, безопасност и рентабилност. Въз основа на този анализ, ние проектираме персонализирано електрическо решение, което отговаря на вашите специфични изисквания и предпочитания. След това, доставяме и монтираме необходимите компоненти, като гарантираме, че всичко е направено според най-високите стандарти. Възлагайки ни своя проект, вие можете да бъдете сигурни, че ще получите професионално изпълнение, съобразено с всички нормативни изисквания и стандарти за безопасност

Ангажираме се да предоставяме на нашите клиенти първокласни услуги в сферата на електроизграждането, които са съобразени с техните специфични изисквания. С дългогодишния си опит и професионализъм, гарантираме нашите клиенти висококачествено изпълнение на услугите и безопасно функциониране на електроинсталациите. Нашите екипи от специалисти се грижат за професионален подход и точно спазване на сроковете за изпълнение. За нас няма малки или големи проекти - всеки е важен и се реализира с внимание към детайла и висок професионализъм.

Нашите експерти са ангажирани с предоставянето на най-добрите решения в областта на електроизграждането, които отговарят на съвременните изисквания за сигурност, ефективност и устойчивост.

Свържете се с нас, за да започнем разговор за вашия проект и как можем да ви помогнем да го реализирате успешно!

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.
Проекти

Реализирани проекти

Услуги

Други наши услуги

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu