fbpx
Запитване

Осветление

Предлагаме широка гама от битови и промишлени решения за осветление.

Ние предлагаме широка гама от решения за осветление както за битова, така и за промишлена употреба. Нашата дистрибуция на осветление осигурява висококачествени осветителни продукти и аксесоари, за да отговори на нуждите на различни проекти, включително жилищни, търговски и индустриални. Освен това, предоставяме бърза доставка, имаме наличности на склад, предлагаме добри цени и създаваме перфектни условия, за да удовлетворим нашите клиенти.

Ние работим с някои от водещите марки за осветление в индустрията, за да предложим на нашите клиенти най-новите и най-иновативни технологии за осветление. Нашата продуктова гама включва LED осветителни тела, луминесцентни лампи, халогенни лампи и много други. Също така предлагаме богат избор от аксесоари за осветление като монтажни скоби, дифузори и рефлектори, за да гарантираме, че всеки проект за осветление е успешен.

Нашият екип от експерти е посветен на това да ви предостави възможно най-доброто обслужване. Предоставяме атрактивни условия за тези, които желаят да се включат в нашия успешен бизнес модел.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за възможностите да станете част от нашата дистрибуторска мрежа и как можем да ви подкрепим в този процес.

Дистрибуция

Други наши дистрибуторски канали

Партньор

Станете наш партньор

Вярваме, че партньорствата се градят на доверие, взаимно уважение и споделена визия за бъдещето. Ето защо ние отделяме време, за да опознаем нашите партньори и да разберем техните уникални нужди и цели. Независимо дали сте доставчик, дистрибутор, изпълнител или консултант, ние се ангажираме да работим заедно за постигане на нашите общи цели.

Като партньор, Вие ще имате достъп до широк набор от предимства, включително:

  • Възможности за работа по вълнуващи проекти и инициативи
  • Достъп до нашата широка мрежа от клиенти и контакти в индустрията
  • Съвместен маркетинг и промоционални дейности
  • Постоянно обучение и подкрепа от нашия опитен екип
  • Достъп до авангардни технологии и инструменти

В основата си ние вярваме, че партньорствата са за създаване на печеливши ситуации за всички участващи страни. Ето защо, ние се ангажираме да изграждаме дългосрочни отношения с нашите партньори, основани на честност, прозрачност и взаимна подкрепа.

Ако се интересувате да научите повече за възможностите за съвместно партньорство, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас
crossmenu