fbpx
Запитване

Промишлено осветление

Предлагаме изграждане на професионално LED осветление за фабрики, цехове, офиси, открити площи и обществени сгради, с възможност за напълно автоматизиран контрол, според естествената осветеност и изискванията по наредба.

В Интер Пауър разбираме значението на висококачественото осветление за промишлени условия, поради което предлагаме първокласни решения за индустриално осветление, за да отговорим на вашите нужди. Нашият експертен екип от електротехници е специализиран в инсталирането на LED осветление за фабрики, цехове, офиси, открити площи и обществени сгради.

Ние предлагаме широка гама от висококачествени LED осветителни продукти, които са енергийно ефективни, рентабилни и дълготрайни. Нашите LED осветителни решения са проектирани да осигурят оптимално осветление за вашата индустриална среда, като същевременно намаляват потреблението на енергия и разходите за поддръжка.

Индустриално осветление

Нашите индустриални осветителни инсталации са напълно автоматизирани и могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания. С автоматизирано управление, вашата осветителна система може да се адаптира към промените в естественото осветление и да регулира нивата на осветление, за да отговори на нормативните изисквания и за да оптимизира разходите ви за електроенергия с до 60%.

Нашият екип от специалисти ви предоставя индивидуален подход и консултация, за да определите най-подходящото осветление за вашите нужди. Ние сме на ваше разположение за изготвяне на проект, монтаж и настройка на системите за промишлено осветление.

С внимание към детайла и стриктно спазване на стандартите за безопасност, гарантираме безупречна работа и дълготрайност на вашата инсталация. Всички наши продукти и решения са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за качество и ефективност.

Промишленото осветление е ключов фактор за успеха на вашия бизнес. С нас като ваш партньор, вие можете да бъдете спокойни, че вашата работна среда ще бъде добре осветена, оптимизирана и съобразена със специфичните ви потребности. Осигуряваме висококачествено промишлено осветление, което съчетава удовлетворение на вашите изисквания и най-новите технологични решения в областта на осветлението.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за индустриално осветление и как можем да ви помогнем да подобрите вашето индустриално пространство.

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.
Проекти

Реализирани проекти

Услуги

Други наши услуги

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu