fbpx
Запитване

Предоставяме комплексни решения, включващи индивидуално проектиране за всяка от нашите услуги

Проектиране

Електроизграждане

Предлагаме на нашите клиенти цялостна услуга за електроизграждане, която обхваща всичко от проектиране, до монтаж и поддръжка.
Проектиране

Фотоволтаични електроцентрали

Предлагаме цялостно портфолио от решения и елементи за проектиране, инсталиране и поддръжка на фотоволтаични паркове и централи.
Проектиране

Системи умен дом

Ние сме официални представители на ELKO EP и iNels за България. Проектиране и изграждане на RF-WIFI (безжична за вече готови жилища) и BUS (с окабеляване за новостроящи жилища) системи SMART HOME.
Проектиране

Промишлено осветление

Предлагаме проектиране и монтаж на LED осветление за фабрики, цехове, офиси, открити площи и обществени сгради, с възможност за напълно автоматизиран контрол, според естествената осветеност и изискванията по наредба.
Проектиране

Битово осветление

Предлагаме широка гама от решения за домашно осветление, за да отговорим на Вашите нужди от осветлени - от проектиране и 3D визуализация, до доставка и монтаж.
Проектиране

Мълниезащитни инсталации

Предлагаме проектиране, изграждане и сертифициране на активни мълниезащитни инсталации, както и изграждане на заземителни инсталации.
Проектиране

CCTV- СОТ Пожароизвестяване

Ние изграждаме, инсталираме и поддържаме индивидуално проектирани системи, съобразени със специфичните изисквания на всеки един от нашите клиенти.
Проектиране

Асемблиране на ел. табла

Специализираме в щателното и прецизно сглобяване на електрически табла, предлагайки цялостна услуга - от проектирането до финалния монтаж, която отговаря на разнообразните нужди на нашите клиенти.
crossmenuarrow-leftarrow-right