fbpx
Запитване

Фотоволтаични електроцентрали

Предлагаме на своите клиенти цялостно портфолио от решения и елементи за изграждане, инсталиране и поддръжка на фотоволтаични паркове и централи.

Партнираме си с водещи производители за доставка на фотоволтаични компоненти и цялостно оборудване за фотоволтаични електроцентрали. Предлагаме на своите клиенти цялостно портфолио от решения и елементи за изграждане, инсталиране и поддръжка на фотоволтаични паркове и централи.

Нашето мислене е насочено към иновативност и ефективност, като ние се стремим да предложим на всеки клиент оптимално решение, независимо дали става въпрос за жилищно, търговско или промишлено приложение.

За повече информация, цени и оферти разгледайте специализирания ни сайт за фотоволтаични системи и оборудване.

Изграждането на фотоволтаични електроцентрали (ФЕЦ) включва различни услуги и процеси. Ето някои от тях:

 • Изработка на Идеен проект с цел проучване и внасяне на заявление за изкарване на Становище от електроразпределителното дружество.
 • Изработка на икономическа обосновка за възвращаемост на инвестицията с цел по добро планиране на разходите.
 • Съдействие за финансиране на проекта, пред банки и институции. Анализ на разходите, инвестиционно финансиране и управление на разходите по време на експлоатацията.
 • Съдействие за узаконяване на фотоволтаичната електроцентрала пред Общински институции и електроразпределителни дружества.
 • Разработване на инженерингови технически проекти – електро и конструктивен. Включително избор на подходящи местоположения, определяне на подходящи фотоволтаични технологии и компоненти и защити.
 • Изграждане на конструкция за закрепване на оборудването. Подготовка на терени и повърхности, доставка и монтаж.
 • Инсталиране на фотоволтаични панели, инвертори и оборудване.
 • Инсталиране на електрическите компоненти, включително инвертори, прекъсвачи и дистрибуционни панели, релейни защити.
 • Изграждане на външна връзка между фотоволтаичната електроцентрала и националната или местната електропреносна мрежа.
 • Завършване на всички необходими разрешителни и лицензи от съответните органи за регулиране и управление.
 • Инсталиране на системи за мониторинг и управление, които позволяват следене на производството и поддръжката на ФЕЦ.
 • Редовна поддръжка и сервиз на ФЕЦ, включително почистване на панелите, замяна на неизправни компоненти и рутинни проверки.
 • Подготовка на клиента за работа със фотоволтаичната електроцентрала и извършване на необходимите ръководства и обучения.
Фотоволтаични електроцентрали

Създаването на фотоволтаични електроцентрали е съществено за изграждането на устойчиво енергийно бъдеще. Ние предоставяме на клиентите си изчерпателна експертна консултация, за да определим най-подходящото решение, съобразено с техните нужди и изисквания. Съставяме индивидуален проект, който дава гаранция за оптимална ефективност и енергийна производителност.

В нашата работа вземаме под внимание всички фактори - от планирането и проектирането до инсталацията и стартирането на фотоволтаичната електроцентрала. Отчитаме строги стандарти за качество и енергийна ефективност, като гарантираме дълготрайност и надеждност на системата. С помощта на нашите експерти изчисляваме възвръщаемостта на инвестицията, основана на текущите енергийни цени и регулации.

Ако търсите надежден и професионален партньор в областта на фотоволтаичните електроцентрали, ние сме на ваше разположение, за да осигурим иновативни и устойчиви енергийни решения, съобразени със специфичните ви нужди. Екипът ни от експерти е готов да ви съдейства и отговори на всички ваши въпроси!

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.
Проекти

Реализирани проекти

Услуги

Други наши услуги

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu