fbpx
Запитване

Мълниезащитни инсталации

Предлагаме мълниезащитни инсталации с мълниеотводни активни и пасивни устройства.

Ние сме специализиран екип от експерти, предлагащи професионални решения за предпазване от вредното въздействие на мълнията и ще се погрижим за сигурността и защитата на вашите обекти.

Услугите, които предлагаме, свързани с мълниезащитни инсталации

  • Проектиране, изграждане и сертифициране на активни мълниезащитни инсталации
  • Изграждане на заземителни инсталации

С дългогодишен професионален опит, нашият екип от експерти с удоволствие ще изгради и сертифицира активни мълниезащитни системи, които отговарят на последните стандарти и разпоредби, осигурявайки най-високо ниво на защита за вашето имущество.

Мълниезащитни инсталации

Вярваме в несъмнена сигурност и защита, затова всички наши мълниезащитни системи са изградени в съответствие с Наредба № 4 от 22 декември 2010 г., а нашите услуги са подкрепени от десетгодишна гаранция.

Предлагаме цялостна услуга, която обхваща всички етапи от професионалната консултация и проектирането до доставката и монтажа. Нашите експерти са на разположение, за да предоставят компетентни и индивидуални съвети по отношение на най-подходящите решения, които отговарят на уникалните нужди на всеки клиент.

С нас като партньор, клиентите се наслаждават на един гладък и безпроблемен процес - от началната консултация до успешното въведение в експлоатация на системите. Ние сме посветени на качественото обслужване и удовлетворението на всеки клиент, а целта ни е да създадем сигурни и защитени обекти от потенциалните рискове на мълниеносни удари

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.
Проекти

Реализирани проекти

Услуги

Други наши услуги

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu