fbpx
Запитване

Услуги

Гордеем се с това, че предлагаме най-съвременните решения, които осветяват пространствата с изтънченост и ефективност. Нашият експертен екип е посветен на предоставянето на висококачествено професионално изпълнение, обхващащо широк спектър от услуги, съобразени с вашите специфични нужди.

Нашите услуги

Партньорски услуги

Възползвайте се от услугите на нашите партньори

Имаме гордостта да сътрудничим със стратегически подбрани партньори, които покриват широк спектър от услуги. Ние разбираме, че всеки клиент има уникални нужди и казуси, затова, ако се нуждаете от услуга, която не предлагаме, можем да ви пренасочим към нашите експертни партньори. Гарантираме, че във всеки момент ще получите надеждно и професионално обслужване, което отговаря на нашите стандарти за отлично европейско качество. Нашата мрежа от партньори е ключ към комплексните и персонализирани решения, които ви дават възможност да изградите идеалното енергийно бъдеще за вас и вашия бизнес.
Партньорски услуги

Изпълняваме проекти на територията на цялата страна

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu