fbpx
Запитване

Системи умен дом

Системи за автоматизация - Умен дом -BMS (Building management system).

Ние сме официални представители на ELKO EP-iNels за България, както и водещи дистрибутори на редица други системи за автоматизация. Изграждаме RF-WIFI (безжична за вече готови жилища) и BUS (с окабеляване за новостроящи жилища) системи SMART HOME.

Проектиране, изграждане, поддръжка и дистрибуция на:

  • Системи за ДОМАШНА автоматизация - безжична и кабелна
  • Системи за СГРАДНА автоматизация - BMS (building management system)
  • Системи "УМЕН ГРАД" - LoRa, NB IoT, Sigfox
  • Системи за хотелска автоматизация и модернизация - безжична и кабелна.
  • Системи за управление на енергия и следене на консумация
  • Системи за мултимедия и озвучаване
Системи умен дом

Системите за умен дом ви предлагат максимален контрол над вашия дом, офис или сграда. С наличните безжични и кабелни опции, ние предлагаме разнообразие от решения, които да отговарят на вашите нужди - можете лесно да управлявате осветлението, отоплението и системите за сигурност.

Системи за сградна автоматизация BMS са идеални за офиси и търговски сгради, като Ви позволяват да наблюдавате и управлявате консумацията на енергия в реално време.

Също така предлагаме интелигентни градски системи, включително технологиите LoRa, NB IoT и Sigfox, предоставящи набор от възможности за модернизиране на вашата общност.

В Интер Пауър предоставяме пълен дизайн, проектиране, изграждане, поддръжка и дистрибуция на всички системи за домашна автоматизация, като гарантираме, че вашата инвестиция е добре защитена. Изберете нашите системи за умен дом, за да изпитате най-добрия комфорт, удобство и енергийна ефективност.

Системите умен дом са бъдещето на модерната животна среда, и ние сме тук, за да ви помогнем да превърнете вашето жилище или бизнес в умно и интелигентно пространство. С доказан опит и ангажимент към качеството, ние сме вашите надеждни партньори в света на умния дом.

Процеси

Разберете как работим

1
Изберете услуга и се свържете с екипа ни от експерти чрез запитване.
2
Ние ще прегледаме запитването ви и експертен консултант в тази сфера ще се свърже с вас, след което ще извършим оглед и ще ви предложим индивидуално решение.
3
След ваше одобрение на предложената от нас оферта, се сключва договор и се определят времевите рамки за изпълнение.
4
След приключване на проекта, предприемаме детайлен оглед на извършената от нас работа, за да се уверим, че всичко е изпълнено по европейски стандарти за качество. Предоставяме ви и от 3 до 5 год. гаранция.
Проекти

Реализирани проекти

Услуги

Други наши услуги

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu