fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, завод 1

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

Представяме успешния ни проект за проектиране и изграждане на промишлено LED осветление за обекта на Цератицит. Този проект е доказателство за нашата специализирана експертиза и ангажимент към предоставянето на висококачествени и ефективни осветителни решения.

Процесът на проектиране и изграждане бе изпълнен със стриктно спазване на изискванията и нуждите на Цератицит. Нашата цел бе да осигурим най-добрата възможна осветеност в производствените помещения, което подобрява работната среда и увеличава продуктивността.

Специализираните промишлени LED осветителни тела, които монтирахме, не само подобриха видимостта, но и допринесоха за значително намаление на енергийната консумация.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right