fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, етаж 2

Информация

Локация: гр. Габрово

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

В обекта на фирма Цератицит бе успешно реализиран комплексен проект, обхващащ осветление, електроинсталация и евакуационно осветление, съчетавайки в себе си функционалност, ефективност и безопасност.

Нашият екип проектира и изгради съвременна осветителна система, която отговаря на специфичните изисквания на фирма Цератицит. С цел подобряване на работната среда и ефективността, използвахме оптимално разпределение на осветителните тела и ефективни технологии, осигуряващи равномерна осветеност и минимален разход на енергия.

Проектът включваше интегриране на надеждна електроинсталация, осигуряваща стабилно и безпроблемно електрозахранване на всички системи и устройства.

Системата за евакуационно осветление е от решаващо значение за безопасността на обекта. Ние проектирахме и инсталирахме евакуационно осветление, което осигурява видимост и ориентация по време на спешни ситуации или евакуации. Тази система е била проектирана в съответствие със стандартите и регулациите за безопасност.

С внимание към всеки детайл и с използването на най-добрите технологии, нашият екип гордо се ангажира с реализацията на проекта, който оставя значимо въздействие върху работната среда и безопасността на фирма Цератицит.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right