fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, завод 2

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

В рамките на сътрудничеството с фирма Цератицит, нашият екип от специалисти се ангажира с професионалност и иновативен подход, за да извърши успешно проектирането и изграждането на иновативна осветителна инсталация, с цел подобряване на работната среда и осигуряване на оптимални условия за производство и дейността на персонала.

Първоначално бе разработен подробен проект, който включва анализ на обекта, определяне на точните нужди за осветление и изготвяне на детайлни планове и схеми. Този подход осигури точна насоченост и оптимално разпределение на светлинния поток.

Нашият екип избра и интегрира подходящи технологии и осветителни компоненти, които да отговарят на специфичните изисквания на Цератицит. Това включваше избор на ефективни и енергоспестяващи осветителни тела, управляващи системи и контролни панели.

Екипът ни изпълни изграждането на осветителната инсталация със строгото спазване на индустриалните стандарти и нормативи. След завършване на инсталацията, осъществихме подробни тестове и проверки, за да се уверим, че системата работи надеждно и отговаря на изискванията на клиента.

Изграждането на осветителна инсталация за фирма Цератицит беше постигнато чрез внимание към детайлите, професионализъм и тясно сътрудничество с клиента. Резултатът бе оптимизирана система за осветление, която не само подобри работните условия, но и придаде по-съвременен и функционален облик на обекта.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right