fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, производствено помещение 5

Информация

Локация: гр. Габрово

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

Имаме удоволствието да ви представим успешно завършения проект за проектиране и изграждане на индустриално осветление, електроинсталация и евакуационна инсталация в Цератицит. Този проект е от съществено значение за подобряването на работната среда и сигурността на обекта, предоставяйки съвременни технически решения.

Проектът включва комплексна реализация на проектиране и изграждане на индустриално осветление, електроинсталация и евакуационна инсталация в обекта на Цератицит. С нашата експертиза и професионализъм създадохме сигурна и функционална инфраструктура, отговаряща на високите стандарти на компанията.

Реализирахме индивидуално проектирано индустриално осветление, което отговаря на специфичните нужди на Цератицит. Използвайки съвременни технологии и оптимални разпределения на светлината, ние осигурихме равномерно и ефективно осветление в работните зони на обекта.

Нашият екип изгради надеждна електроинсталация, гарантираща безпроблемното функциониране на електрическите системи и устройства в целия обект. Внимателно проектирахме разпределението на електрозахранването, за да отговорим на текущите и бъдещи нужди на Цератицит.

Системата за евакуационно осветление е от решаващо значение за безопасността на обекта. Ние проектирахме и инсталирахме евакуационна инсталация, която осигурява видимост и насоки по време на спешни ситуации. Този аспект е изключително важен за сигурността на персонала и имущество.

С нашите компетентни умения и отдаденост към качеството, ние създадохме успешен и надежден проект, който не само подобри работната среда и енергийната ефективност на Цератицит, но и увеличи сигурността на обекта.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right