fbpx
Запитване

Гранд Хотел Банско - гр. Банско

Информация

Локация: гр. Банско

Извършени услуги:

Гранд Хотел Банско се намира на входа на град Банско. Хотелът работи целогодишно и предлага на своите гости много и различни активности. Гранд Хотел Банско e луксозен комплекс с впечатляваща функционалност и дизайн. Хотелът предлага всички удобства и услуги, необходими за пълноценна релаксация, активна ски почивка или успешно бизнес пътуване. Хотелът е построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна.

В забележителния Гранд Хотел Банско нашите опитни светлинни експерти се включиха със своята професионална консултация, за да помогнат на хотела да избере най-подходящото осветление. След успешната консултация, ние доставихме избраните осветителни решения, които създадоха уютна атмосфера в хотела.

Този проект подчертава нашия специализиран подход, който се състои в предоставянето на индивидуални решения за всеки клиент. Процесът на консултация беше ключов, тъй като ни позволи да разберем уникалните нужди и стил на Гранд Хотел Банско и да предоставим осветителни продукти и решения, които отговарят на техните специфични изисквания.

Този проект демонстрира нашата способност да работим в тясно сътрудничество с клиентите си, за да предоставим иновативни и персонализирани решения. Осветлението не само подобри функционалността на хотела, но също така създаде уникално визуално преживяване за гостите на Гранд Хотел Банско.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right