fbpx
Запитване

Магазин Хиполенд - The Mall, гр. София

Информация

Локация: гр. София

Извършени услуги:

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.  

От Хиполенд ни се довериха за цялостно изграждане на осветителна инсталация в магазина, намиращ се в The Mall. Този проект отразява нашата професионалност в проектирането и изграждането на функционални и естетично впечатляващи осветителни решения.

Цялостното изграждане на осветителната инсталация включи задълбочено планиране, проектиране, доставка и инсталиране на подходящи осветителни тела, които отговарят на уникалните нужди и визуални изисквания на магазина. Бяха взети предвид както функционалните, така и естетичните аспекти, за да се създаде приятна и комфортна обстановка за клиентите.

С използването на най-съвременни технологии, като LED осветление, проектът допринася за подобрение на енергийната ефективност и намаляване на разходите за поддръжка. Този подход съчетава функционалност и устойчивост, създавайки уютно и приветливио пространство.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right