fbpx
Запитване

Принц - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Компанията Принц е основана през 1991 година в Габрово. Началото на семейната фирма е положено с ръчно направени кожени колани. Уникалният дизайн в допълнение с красиви, качествени материали и прецизна изработка развиват малката работилница в съвременна фабрика за чанти.

Представяме успешно завършения проект за фирма Принц, който включва проектиране и изграждане на промишлено LED осветление. През целия процес от проектирането до изграждането се стремихме да отговорим на изискванията за качество, комфорт и функционалност на фирма Принц.

Създадохме иновативни решения, използвайки съвременни LED технологии, които не само осигуряват ярко и равномерно осветление, но и спомагат за енергийна ефективност. Резултатът е модерно LED осветление, което подобрява работната среда и допринася за визуалния комфорт.

Ние се гордеем с възможността да съдействаме за модернизацията на осветлението на фирма Принц, като предоставяме иновативни и индивидуални решения, които отговарят на високите стандарти на съвременните бизнес среди.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right