fbpx
Запитване

Важно! Предстоящо затваряне на шоурума ни в гр. София на бул. България

Време за четене: 
1 минута

Уважаеми клиенти,

Съобщаваме Ви, че шоурумът ни в гр. София на бул. България 81А ще бъде затворен от 01.02.2024 г.

Това решение не е взето лесно и е резултат от редица обстоятелства, които възпрепятстват нормалното обслужване на нашите клиенти.

Както знаете, улицата зад шоурума стана еднопосочна, което направи достъпа до него по-затруднен. В допълнение, редица наши клиенти и партньори изразиха оплаквания, че все по-голямата невъзможност за паркиране в района прави посещението на шоурума неудобство.

Тези причини ни доведоха до решението да затворим нашия шоурум, защото държим на нашите клиенти и на техния комфорт. Не искаме да предоставяме услуги, които не са удобни за тях.

За да компенсираме неудобството, което това може да причини на нашите клиенти, добавихме услугата безплатна доставка до адрес на поръчки, направени от вас.

Докато намерим най-подходящото помещение за отваряне на втора локация в София, където ще можем да предложим по-добро обслужване без притеснения за удобството на нашите клиенти, можете да посетите другият ни шоурум в гр. София, в кв. Овча Купел, ул. Любляна 36В, където ще получите същата професионална консултация от нашите светлинни експерти.

Благодарим Ви за разбирането и доверието!

С уважение,
Радостина Пешева,
Управител за гр. София

Тук можете да открите точната локация на нашия шоурум в кв. Овча Купел

Блог

Последно качени статии

crossmenu