fbpx
Запитване

Бутикова жилищна сграда - гр. В. Търново

Информация

Локация: гр. Велико Търново

Тази бутикова жилищна сграда, разположена в гр. Велико Търново, излъчва изисканост и функционалност, благодарение на комплексния подход и иновативните решения, които са били приложени. Проектът съчетава съвременни технологии с елегантен дизайн.

Цялостната електрическа инсталация, изградена в сградата, осигурява функционалност, комфорт и сигурност. С умело интегрираната смарт система iNELS във всеки апартамент, собствениците могат да контролират различни аспекти на техния дом, като осветление, отопление и други, чрез централизиран контрол.

Добавянето на домофон с лицево разпознаване подобрява сигурността и удобството на обитателите, като позволява интуитивно идентифициране на посетители и управление на достъпа до сградата.

Нашите светлинни експерти проведоха оглед и предоставиха ценни съвети за избора на осветление, което най-добре отговаря на нуждите и визията на сградата. Тяхната професионалност и опит са гаранция за оптимални резултати в създаването на подходяща атмосфера и функционално осветление във всяка част на имота.

Възползвайки се от възможностите, предоставени от серията "EFAPEL", консултантите ни предложиха най-добрите възможности за ключове и контакти, които да отговорят на високите стандарти на качество и дизайн, съчетавайки ги с интелигентната технология в сградата.

Този проект представлява пример за съвършено взаимодействие между функционалност, иновации и елегантен дизайн, създавайки изключителен имот, който съчетава комфорт и модерност в един изискан обект.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right