fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, обект 1

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

В производствено помещение на Цератицит завършихме проект по проектиране и изграждане на осветителна инсталация в производственото помещение на Цератицит.

Проектирането и изграждането на осветителната инсталация бяха изпълнени внимателно и съобразно с конкретните изисквания и потребности на Цератицит. Нашата цел бе да осигурим оптимална осветеност, която подобрява работната среда и подпомага ефективността на производствения процес.

Този проект отразява нашия ангажимент към качеството и иновациите в областта на осветлението. Ние ценим доверието, което Цератицит ни оказа, и сме горди, че можем да съдействаме за оптимизацията на техния производствен процес чрез съвременни и ефективни решения за осветление.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right