fbpx
Запитване

Цератицит България - гр. Габрово, производствено помещение 18

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Групата "Цератицит" оперира в България от 1996 г. Тя е високотехнологична инженерингова група, специализирана в производството на инструменти и технологии от твърди метали. Компанията се обособява след сливане между "Планзее ТИЦИТ" - Австрия, и "Цераметал" - Люксембург. И двете компании са с дългогодишен опит в производството на твърди сплави. В световен мащаб групата има 50 завода и над 7 500 служители. 

Те ни се довериха за проектиране и изграждане на иновативна осветителна инсталация. Основната цел беше подобряване на работната среда и създаване на оптимални условия за производството и дейността на персонала.

Сътрудничеството започна с разработване на подробен проект, който включва анализ на обекта, точно определяне на осветителните нужди и създаване на детайлни планове и схеми. Нашите експерти избраха и интегрираха подходящи технологии и осветителни компоненти, които отговарят на специфичните изисквания на Цератицит. Това включва избор на ефективни и енергоспестяващи осветителни тела, интелигентни управляващи системи и функционални контролни панели.

Резултата, който постигнахме беше оптимизирана осветителна система, която не само подобри работната обстановка, но и внесе съвременен и функционален вид на обекта.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right