fbpx
Запитване

Хлебозавод Лозница - гр. Лозница, мелница

Модерната мелница и складово стопанство за зърнени култури са на фирмите „Хлебозавод Лозница” ООД и „Агро Лозница” ООД. Мелницата е за зърнени култури, като акцентът е върху кориандъра. Тази екзотична подправка ще се изнася предимно за страни и региони като Сингапур, Индия и Близкия Изток. Агрокомплексът разполага и с най-големия 60-тонен кантар в Лудогорието. Освен това разполагат и със съвременна лаборатория, където с голяма прецизност се измерва качеството на житните култури.

В основата на функционалността на мелницата е проектирана и изградена сигурна електрическа инсталация. Проектът включва изграждането на подходяща система, осигуряваща надеждно електрозахранване на всички части на обекта. Проектирана и изградена е цялостна осветителна инсталация обхващаща промишлено и фасадно осветление, гарантирайки подходяща осветеност за работните и общи зони. Оптималната видимост и ефективната употреба на енергия са постигнати чрез инсталиране на автоматизирана система за улично осветление в целия комплекс.

За подобряване на сигурността и контрола на обекта са проектирани и изградени системи за видеонаблюдение и пожароизвестяване с висока ефективност. Извършено е асемблиране, доставка, монтаж и свързване на електрически табла, гарантиращи правилното управление на оборудването.

Осигуряването на непрекъснат работен режим е реализирано чрез използване на дизелов генератор с мощност 1000 kVA. Този резервен източник на енергия позволява автономно продължаване на операциите на машините в случай на спиране на електрозахранването.

Защитата на оборудването и персонала е осигурена чрез изграждането на специализирана мълниезащитна система. Стабилно и безпроблемно електрозахранване на обекта е постигнато чрез внимателното подвързване на силовите електролинии в трафопостовете.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте впечатленията за нас от нашите колеги "ЕМУ'' АД:

Таню Танев
Изпълнителен директор
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right