fbpx
Запитване

Дикси - гр. Габрово, офис сграда

Информация

Локация: гр. Габрово

Фирма „Дикси“ представлява една от най-успешните и доказани в Европа групи за производство на бои и лакове – HELIOS Group (Словения), част от KANSAI PAINT (Япония). 

Имаме удоволствието да ви представим успешно реализирания проект за фирма Дикси, където беше изградена офис част, включваща електроизграждане, осветление и смарт офис системи. Този проект има съществено значение за създаването на модерна и иновативна работна среда, отговаряща на съвременните изисквания и стандарти.

Проектът включва интегрирана и комплексна подготовка на офисната част на фирма Дикси, като бе осигурена надеждна електроинсталация, модерно осветление и иновативни смарт офис решения.

Нашият екип проектира и изгради електроинсталацията с внимание към най-високите стандарти за безопасност и функционалност. Те осигуриха надеждно и стабилно електрозахранване за офисните устройства и системи, гарантирайки безпроблемно ежедневно функциониране.

Създадохме съвременна осветителна система, която подобрява работната среда и подчертава атмосферата в офисното пространство. Използвайки ефективни LED технологии, ние обеспечихме оптимална осветеност, която не само подобрява работните условия, но и намалява енергийните разходи.

Въвеждането на смарт офис системи направи работното пространство още по-продуктивно и удобно. Ние интегрирахме автоматизирани устройства и системи, които позволяват управление на осветлението и климатичната система чрез интуитивни контролни панели.

С реализирането на този проект, фирма Дикси получи модерен и удобен офис, който спомага за повишаване на производителността и удовлетвореността на персонала. Нашият екип съчета техническо майсторство с иновативни решения, за да създаде функционална и удобна работна среда, отразяваща високите стандарти на фирмата.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите за нас от фирма ''ДИКСИ" ООД:

 

Станислав Косев
Управител
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right