fbpx
Запитване

Еднофамилна къща - гр. Габрово


Тази великолепна еднофамилна къща с обща застроена площ от 650 квадратни метра представлява истинскo бижу в едно от най-изящните и желани места в Габрово и околните райони.

Беше ни възложена отговорността да реализираме следните ключови елементи:

  • Интериорно декоративно луксозно осветление: Съчетавайки естетиката с функционалността, ние изработихме интригуващи и красиви осветителни решения, които добавят още повече уют и стил на интериора на къщата.
  • Електрическа инсталация: Внимателно проектираната и изградена електрическа инсталация е от съществено значение за безопасността и удобството в дома. От осветлението до контактите, всичко е планирано и изпълнено с внимание към детайлите.
  • Зарядни станции за електрически автомобили: В съответствие с бъдещите тенденции и нарастващата популярност на електрическите автомобили, ние ще осигурим зарядни станции, които са готови да задоволят енергийните нужди на съвременната мобилност.
  • Мълниезащита: Системата за мълниезащита предоставя допълнителна защита на имуществото и системите в дома от потенциалните рискове, свързани с гръмотевични бури.
  • Градинско и фасадно осветление: Външните пространства са също толкова важни, колкото и вътрешните. За тази цел ние ще създадем функционални и естетични решения за градинско и фасадно осветление.
  • Смарт система iNELS: Чрез тази интелигентна система, всички елементи на дома - осветление, отопление, слънцезащита, щори, домофон и много други, могат да бъдат контролирани и управлявани от централно устройство, осигурявайки по-голяма удобство и ефективност.

Тази еднофамилна къща ще се превърне във функционален и елегантен дом, подчертавайки връзката между модерните технологии и комфорта на ежедневието.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right