fbpx
Запитване

Етаж от жилищна кооперация - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Апартамент плюс таванско помещение, гараж и двор, автоматизиран изцяло с безжичната iNELS RF система.

Проекта включва над 80 устройства за управление в една обща система, работещи в синхрон помежду си – възможно за изпълнение единствено с безжичната система iNELS RF.

Автоматизацията на обекта обхваща зонално озвучение, осветление /с регулация на осветеност/, отопление разпределено между 5 индивидуални отоплителни зони, слънцезащита с автоматични завеси и сенници, управление на бойлер, газов котел, готварска печка, защита от пренапрежение, вентилация, парна баня, гаражни и портални врати.

Освен управление на цялата къща със iNELS RF системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. 

Цялата система се управлява от всяка една точка на света, чрез мобилното ни приложение. А локалното управление е поверено на смарт ключове в дизайнерската серия LOGUS90 и локален тъч скрийн RF-Touch.

Зонално озвучение изпълнено с патентованото ни интернет LARA радио – единственото, което може да се монтира в съществуваща конзола от контакт по желание, без нужда от окабеляване и ремонтни дейности.

Заедно с клиента създадохме многобройни сцени по негово желание с цел максимален комфорт, сигурност и оптимизация на разходите:

  • Сцени за „Изгрев“ и „Залез“, при които завесите се вдигат или спускат по часовник, а едновременно с това се активират или изгасват избрани от клиента осветления.
  • Сцени „Романтика“, „Работа“, „Вечеря“ и други, при които избраните осветления се включват на точно пресметната осветеност, а всички останали изгасват за да създават перфектната атмосфера за ситуацията. Тези сцени не само икономисват електроенергията, но и служат за отмора на зрението.
  • Само с един бутон се изключва цялото осветление.
  • Подгряване на бойлера по график с цел намаляването на разходите за електроенергия.Възможност за подгряване на бойлера и включване на отоплението от всяка точка на света така, че домът да посрещне пътуващите топъл и уютен.
  • Край на притеснението за забравена ютия или котлон - автоматично изключване на печки и контакти при отстъствие на клиента.
  • Защита от наводнение.
  • Край на разходите за отопление при отворен прозорец – при отворен прозорец отоплението спира.
  • Край на притеснението за забравен отворен прозорец, врата или гараж – със сензорите ни за врати и прозорци клиента знае във всеки един момент дали те са отворени.
  • Изключително удобни безжични смарт ключове залепени директно на таблите на леглото – клиента няма нужда да става за да изгаси осветлението и да управлява завесите.
  • Симулация на присъствие.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right