fbpx
Запитване

Гранд хотел Терме - с. Баня

Информация

Локация: с. Баня

Извършени услуги:

Гранд хотел Терме е разположен в с. Баня до Банско. Той предлага австрийски стил, луксозно настаняване, международна кухня и съвършенство от природата. Комплексът е захранен с вода от минерален извор, намиращ се на 3 км. от с. Баня и е заобиколен със страхотна природа, даваща множество възможности за разнообразни спортни активности.

В известния Гранд хотел Терме нашите опитни светлинни експерти изпълниха ключова роля в процеса на осветяване на хотела. Те предоставиха професионална консултация, която помогна да бъде избрано най-подходящото осветление за обекта. След успешната консултация, ние доставихме избраните осветителни решения, които създадоха ново измерение на атмосферата в хотела.

Този проект илюстрира нашата способност да предоставяме индивидуални решения за всеки клиент. Първоначалната консултация бе от решаващо значение, тъй като позволи на нашите експерти да разберат специфичните нужди и стил на Гранд хотел Терме. Това ни даде възможност да предложим подходящи осветителни продукти и решения, които съответстваха на тяхната визия и функционални изисквания.

Този проект представлява нашата способност да работим в партньорство с клиентите си и да предоставяме иновативни и персонализирани решения. Осветлението стана не просто функционално, но и част от уникалното преживяване, което хотелът предлага на своите гости.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right