fbpx
Запитване

Хижа Българка


Хижа "Българка" се намира на превала на Тревненския проход в Стара планина. Представлява масивна триетажна сграда. Капацитетът и е 52 места. Хижата е водоснабдена, електрифицирана, отоплява се с локална парна инсталация на твърдо гориво. Има туристическа кухня и столова. Хижа "Българка" е пункт от европейския маршрут Е-3 (Ком-Емине).

По време на ремонта на хижа Българка бяха подменени електроинсталация, осветителна инсталация и инсталирана мълниезащита в хижата. Това предоставя на гостите повече комфорт, безопасност и удоволствие по време на тяхното пребиваване.

Електроинсталацията и осветителната инсталация са ключови за осигуряване на надеждно и ефективно електрозахранване и осветление в хижата. Те позволяват на посетителите да се насладят на комфортното пребиваване и да се насладят на всички удобства на мястото.

Мълниезащитата е важен аспект за сигурността на сградата и имуществото в нея. Тя предпазва от потенциалните рискове, свързани с удар от мълния при гръмотевични бури.

Изразяваме благодарност към строителната фирма Вертикал 90 за доверието и успешното сътрудничество в процеса на реновиране на хижа Българка. Този проект подобрява условията за посетители и създава сигурна и приятна среда за престой.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right