fbpx
Запитване

Магазин Хиполенд - гр. Пловдив

Информация

Локация: гр. Пловдив

Извършени услуги:

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа. 

Те ни се довериха за цялостна подмяна на осветлението в магазина в гр. Пловдив. Резултатът от успешната подмяна на старите луминисцентни светлини с нови LED светлини беше изключително положителен за осветлението в магазина. Това подобри значително визуалния комфорт както за клиентите, така и за персонала, като направи изложените продукти и търговското пространство да изглеждат по-добре.

Най-забележимият резултат от този проект беше намаляването на енергийните разходи с изумителните 60%. Това доказва увеличаването на енергийната ефективност, което се постигна чрез успешното въвеждане на LED технологията.

Светлинният анализ и проектът, разработени от нашия екип, имаха ключов принос за успеха на целия проект. Този анализ беше изготвен с внимание, като се взеха предвид специфичните изисквания и нужди на магазина, което направи избора на най-подходящите LED светлини и тяхната позиция лесен и съобразен с изискванията на Хиполенд.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right