fbpx
Запитване

Хиполенд - МОЛ Сердика център, гр. София

Информация

Локация: гр. София

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа. 

Те ни се довериха за подмяна на старо луминесцентно осветление с модерни LED светлини в магазин Хиполенд в МОЛ Сердика, София. Оптимизацията на осветлението не само допринесе за по-добра работна среда, но и постигна внушителни резултати в енергийната ефективност.

Светлината в магазина се увеличи двойно и стана по-равномерна след успешната подмяна с LED светлини. При това постигнахме впечатляващо намаление на потреблението на електроенергия с 60%.

Този проект доказва нашата способност да предоставяме интелигентни и устойчиви решения за нашите клиенти. Нашата цел е да съчетаем високите стандарти на качество с иновациите и енергийната ефективност, като по този начин създаваме по-добра работна среда и съдействаме за оптималното функциониране на бизнеса.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right