fbpx
Запитване

Панхим - гр. Стара Загора, завод 1

“Панхим” ООД е един от водещите в Европа и единствен производител в България на листи и гранули от полиметилметакрилат (ПММА) и полистирол, известни като плексиглас. Дружеството е създадено през 1999 г. и развива дейността си в собствена производствена база.

Проектът, който успешно осъществихме, включваше изграждането на системи, които съчетават сигурност, функционалност и енергоефективност.

Един от ключовите компоненти на проекта бе изграждането на електроинсталация, която бе проектирана и изпълнена в съответствие със съвременните стандарти и нормативи. Тази инсталация осигурява надеждност и стабилност на електрическото захранване на обекта.

Промишленото осветление, което инсталирахме, бе стратегически проектирано, за да осигури оптимални условия за работа и сигурност на обекта. Декоративното осветление добавя естетическа стойност на съоръжението, съчетавайки функционалност с визуално въздействие.

С оглед на защитата от атмосферни разряди и потенциалните щети, които могат да предизвикат, бе инсталирана мълниезащитна инсталация, която се основава на последните технологични постижения в областта. Инсталирането на високоефективна мълниезащитна система осигурява безопасност и сигурност за сградата и хората в нея.

Проектирането и инсталирането на видеонаблюдение включваше интелигентни камери и системи за наблюдение, които осигуряват 24/7 мониторинг и защита на обекта.

Пожароизвестителната инсталация, която инсталирахме, осигурява ранно откриване на пожарни рискове и навременно предупреждение на наемателите на обекта. Тази система е съществен елемент за опазването на живот и имущество.

Силовата инсталация, която изградихме осигурява надеждно и стабилно електрозахранване за всички електрически устройства и системи в обекта. Тя бе изградена със специално внимание към качеството на компонентите и съобразно изискванията на обекта.

В рамките на проекта също така бе интегрирана UPS система, която осигурява непрекъснато електрозахранване в случай на смущения в електрическата мрежа. Това помага да се предотвратят евентуални нередности и загуби в работата на обекта.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите на фирма "Панхим" ООД за извършените от нас услуги:

Живко Томов
Началник отдел Инфраструктура и технически проект
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right