fbpx
Запитване

Хиполенд - гр. Велико Търново

Информация

Локация: гр. Велико Търново

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.  

Магазин Хиполенд МОЛ Велико Търново ни се довери за цялостна подмяна на осветлението. Извършената подмяна на старите луминисцентни тела с нови LED осветителни тела повиши значително осветеността в магазина. Това подобрява визуалния комфорт за клиентите и персонала и създава по-добро визуално възприятие на продуктите и търговското пространство.

Най-забележителният резултат от проекта е намалението на разходите за електроенергия с 60%. Това се дължи на повишената енергийна ефективност на LED технологията.

Светлинният анализ и проект, изготвени от нашия екип, са от ключово значение за успеха на проекта. Анализът е базиран на специфичните изисквания и потребности на магазина, което позволява изборът на оптимални LED осветителни тела и разположение, отговарящи на нуждите на Хиполенд.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right