fbpx
Запитване

Хлебозавод Лозница - гр. Лозница, хлебозавод

Модерната мелница и складово стопанство за зърнени култури са на фирмите „Хлебозавод Лозница” ООД и „Агро Лозница” ООД. Мелницата е за зърнени култури, като акцентът е върху кориандъра. Тази екзотична подправка ще се изнася предимно за страни и региони като Сингапур, Индия и Близкия Изток. Агрокомплексът разполага и с най-големия 60-тонен кантар в Лудогорието. Освен това разполагат и със съвременна лаборатория, където с голяма прецизност се измерва качеството на житните култури.

В хлебозавода е изградено главно разпределително табло, което служи за централизирано захранване на целия завод. Това табло представлява основен хъб за дистрибуция на електроенергията и осигурява стабилно и равномерно електрозахранване на различните зони в завода.

Заедно с главното табло са доставени, асемблирани и монтирани всички необходими подтабла. Това гарантира разпределение на електрозахранването на по-фино ниво, като позволява точен контрол върху различни електрически съоръжения и уреди в завода.

Извършено е проектиране и изграждане на електроинсталация, което включва системите за проводници, кабели и компоненти, осигуряващи надеждното функциониране на електрозахранването във всички части на завода.

Промишленото осветление играе ключова роля за осигуряване на подходящи работни условия. Фасадното осветление не само подобрява визуалния аспект на завода, но и допринася за неговата видимост и идентификация.

Инсталирана е система за мълниезащита и заземяване, която предпазва сградите и оборудването от възможни електрически нередности и повреди, предизвикани от атмосферни разряди.

Видеонаблюдението и системата за пожароизвестяване са ключови елементи за сигурността и контрола в завода. Те предоставят възможност за наблюдение в реално време и бързо реагиране в случай на инциденти.

Осигурено е резервно захранване чрез дизелов генератор с капацитет 1000kVA, което е критично за непрекъснатостта на операциите. Този генератор осигурява автономно захранване в случай на спиране на тока, гарантирайки продължителната работа на машините и оборудването.

Силовите електролинии са подвързани в трафопостовете, което допълнително стабилизира захранването и намалява риска от електрически проблеми.

Автоматизираната система за улично осветление в целия комплекс подчертава стремежа към съвременност и ефективност. Тази система осигурява оптимална осветеност на външните зони и пътища, подобрявайки безопасността и работните условия в нощните часове.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите за нас от нашите колеги "ЕМУ'' АД:

Таню Танев
Изпълнителен директор
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right