fbpx
Запитване

Хотел Kings' Valley - гр. Казанлък

Информация

Локация: гр. Казанлък

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel олицетворява лукса и величието на тракийските царе, изяществото на българската роза и лечебната сила на минералната вода. Разположен в самото сърце на Централна България, хотелът се простира на 41 дка. в подножието на Стара Планина в близост до гр. Казанлък в местността Казанлъшки минерални бани до с. Овощник.

В хотел Kings' Valley нашите светлинни експерти изпълниха изключително важна задача - професионална консултация и подбор на най-подходящото осветление, което би отговаряло на специфичните нужди и атмосфера на хотела. След консултацията, ние извършихме и доставка на избраното осветление.

Този проект отразява нашия стремеж към индивидуален и персонализиран подход към всеки клиент. Консултацията не само ни позволи да разберем точните нужди и визия на Kings' Valley, но и да предоставим решение, което съответства на тях. Нашите консултанти имаха възможността да предложат осветителни тела, които отговарят на естетическите и функционални изисквания, и също така създават подходяща атмосфера за гостите на хотела.

Този проект е пример за нашата способност да съчетаваме техническа експертиза с креативност и индивидуален подход. Резултатът от този усилен екипен труд не е просто осветление, а уникално преживяване за гостите на Kings' Valley, което подчертава визията и идентичността на хотела.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right