fbpx
Запитване

Триетажна къща - гр. София

Информация

Локация: гр. София

Извършени услуги:

Триетажна къща плюс сутерен и прилежащ двор, автоматизирана изцяло с безжичната система iNELS-RF - без никакви ремонтни дейности.

Изключително амбициозен проект включващ над 200 устройства за управление в една обща система работещи, като добре настроен оркестър – възможно за изпълнение единствено със системата iNELS!

Автоматизацията на обекта е мащабна и включва цялото осветление /с регулация на осветеност/, отопление в 8 отоплителни зони, комплексна слънцезащита с автоматични щори, управление на домакински уреди, защита от наводнение, защита от пренапрежение, управление на пергола, тента, покривало на басейн, температура на басейн, напояване, вентилация, парна баня, гаражни и портални врати. Освен управление на цялата къща със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Заедно с клиента създадохме над 20 сцени по негово желание с цел максимален комфорт и спокойствие:

  • Предварително подгряване на парната баня съчетано с отваряне на порталната и гаражната врата с осветяване на пътя до банята.
  • Един единствен бутон, с който може да се изключи цялото осветление в къщата, както и домашните уреди. 
  • Сцена „Добро утро“ при, която започва постепенно вдигане на щорите в детската стая, включва се и се засилва осветлението, включват се всички осветления в банята. 
  • Сцена „Кино“, при която се изключват всички разсейващи осветления, а скритото осветление се включва дискретно на 10% осветеност.
  • Сценариите ни за спокойствие и охрана включват симулация на присъствие, с която при задействане на охранителната аларма се включват осветления, завесите мърдат и се имитира присъствие на хора.И много други с възможност за промяна по всяко едно време!

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right