fbpx
Запитване

LoRaWAN мрежа - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

С гордост споделяме за успешното изграждане на част от LoRaWAN мрежата в град Габрово, която представлява мощен инфраструктурен инструмент за наблюдение и управление на сензори в градската среда. Този проект е израз на нашата ангажираност към иновации и технологичен напредък, като допринася за по-ефективното и умно управление на различни аспекти на градския живот.

Чрез LoRaWAN мрежата успешно се реализира следене на състоянието на подземни контейнери за боклук, което подобрява процеса на събиране на отпадъци и допринася за по-чистата и подредена градска среда. Също така, наблюдението на нивата на водите на река Янтра със сензори предоставя важна информация за прогнозиране и предотвратяване на наводнения.

Пилотните проекти за следене на сметосъбирането и отчитане на водопотреблението на абонатите към ВиК са практични и иновативни подходи, които допринасят за по-ефективното управление на ресурсите и услугите в града. Освен това, мрежата се използва и за комуникацията и наблюдение на станциите, следящи качеството на въздуха, което значително влияние върху здравословната и екологичната среда на град Габрово.

Този проект представлява стъпка към умното и устойчиво управление на градската среда и ресурси, отразяващо нашата ангажираност към иновациите и технологично развитие.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right