fbpx
Запитване

Софарма - гр. София

Информация

Локация: гр. София

„Софарма“ АД е българска публична фармацевтична компания. Това е най-голямата българска фармацевтична компания, разполагаща с 12 завода в България и 3 в чужбина – Русия, Украйна и Беларус.

Представяме ви успешния проект, който изпълнихме за "Софарма". Ние бяхме избрани да извършим поддръжка и модернизация на осветлението.

Нашият екип от специалисти осигури непрекъснато и ефективно функциониране на осветлителните системи във всички обекти на "Софарма". Това включваше редовна проверка, подмяна на необходимите компоненти и решаване на евентуални проблеми. Нашата цел беше да гарантираме комфорт и безопасност в работните среди, като същевременно намалим разходите за електроенергия.

Замяната на старите, неефективни и поддържащи високи разходи, улични осветителни тела с модерни LED осветления бе част от нашия план. Този процес не само подобри видимостта и сигурността на паркингите, но също така и намали разходите за електроенергия значително.

Производствените помещения на "Софарма" изискват специфично осветление, което да осигурява оптимални условия за работа и контрол на качеството. Ние успешно заменихме старите системи със съвременни LED светлини, които подобриха работните условия.

Един от ключовите етапи в проекта беше подмяната на цялото луминесцентно осветление в офисните и административните помещения със съвременни диодни системи.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right