fbpx
Запитване

Стоматологичен кабинет - гр. Габрово

В стоматологичен кабинет "NEW VISION" извършихме проектиране, доставка и монтаж на LED осветление, което има ключово значение за създаването на комфортна и функционална работна среда. Правилно подбраното осветление не само подобрява визуалната атмосфера в кабинета, но и подпомага прецизността и ефективността на стоматологичните процедури.

Изграждането на електроинсталация играе също толкова важна роля, като гарантира надеждността и безопасността на електрическите системи в кабинета. Това включва подходящо разпределение на електрозахранването и интегриране на съвременни технологии, които улесняват работата на персонала.

Видеонаблюдението е част от системата за безопасност и контрол. Вградената видеонаблюдителна система позволява наблюдение на работните процеси и осигурява защита както за персонала, така и за ценните материали и оборудване.

Инсталирана озвучителна система е важен аспект, особено когато става въпрос за комфорт на пациентите. Правилно настроено озвучение създава приятна атмосфера и помага на пациентите да се чувстват по-спокойно по време на процедурите.

Тези мерки са необходими не само за поддържане на сигурността и ефективността в кабинета, но и за създаване на доволни и удовлетворени пациенти. Проектирането и изграждането на всички тези системи отразяват стремежа на "NEW VISION" да предоставя професионални услуги в съвременно и комфортно работно пространство.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right