fbpx
Запитване

Бодилукс - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Марката Бодилукс е създадена през 2003 година в резултат от опита на своя създател Евгени Тинчев Тинчев, специалист по луксозни кухни. Производството се извършва в оборудван за целта цех, с материали и механизми на производители от Германия, Австрия, Франция и Италия, всеки от които известен в своята професионална област. Чрез прилагането на иновативни и оригинални технологии, Бодилукс успява да се наложи като производител и издател на луксозни дизайнерски колекции.

Проекта за изграждане на промишлено LED осветление в обекта на Бодилукс в град Габрово представлява не само модернизация на осветлението, но и подобрение на работните условия и ефективността в работното пространство.

Процесът на изграждане на промишленото LED осветление бе осъществен с внимание към специфичните нужди на Бодилукс. Подборът на висококачествени LED светлини беше решаващ за подобряването на осветеността в пространството, като същевременно се намали консумацията на електроенергия.

LED технологията за осветление предоставя множество предимства, включително по-добра и по-равномерна светлина, намалени разходи за поддръжка и по-дълъг живот на осветителните тела. Това съчетава в себе си не само икономичност, но и подобряване на работната среда.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right