fbpx
Запитване

Еднофамилна къща - гр. Габрово

Успешно реализирахме обширен проект в еднофамилна къща, разположена в град Габрово. Проектът включваше цялостно проектиране, доставка и монтаж на електрическа инсталация, като се стремехме към върховите стандарти на качество и сигурност.

Осигурихме не само функционалност, но и изискан дизайн, като интегрирахме битово луксозно осветление, което подчерта дома и му придаде уют и елегантност. Фасадното осветление не само подчерта контурите на сградата, но и добави естетика към външния й вид.

Системата за градинско осветление беше планирана и монтирана с оглед на визуалния комфорт и безопасността в градината. Допълнително инсталирахме мълниезащита, гарантираща защита на цялостта на системите при евентуални атмосферни смущения.

В сферата на сигурността и комуникацията добавихме видеонаблюдение и домофонна система. Видеонаблюдението осигурява постоянен надзор и контрол върху периферията на имота, докато домофонната система улеснява комуникацията с посетители и предоставя възможност за допълнителен слой на защита.

Накрая, интегрирахме смарт управление за портални и гаражни врати, предоставяйки на собствениците на къщата удобство и лесен контрол. Този модерен елемент добави иновационен характер към дома и го направи функционален и съвременен.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right