fbpx
Запитване

Еднофамилна къща - гр. Панагюрище

В еднофамилна къща в град Панагюрище бе реализиран комплексен проект за електроинсталация и интегрирани системи за комфорт и сигурност.

В къщата са изградени електроинсталация и осветителна инсталация, които осигуряват ефективно електрическо захранване и осветление. Противообледителната система на алеите около къщата и гаража предпазва от опасността от обледеняване, осигурявайки безопасно движение.

Мълниезащитната инсталация е важен елемент за защита на имуществото от вредни ефекти при гръмотевични бури. Видеонаблюдението допринася за сигурността на къщата и нейните обитатели, като осигурява видео контрол в реално време.

Смарт домофонната система позволява управление и комуникация с посетители, дори когато не сте на място. Съвместно с нашите партньори от Хидроклимат са инсталирани отоплителна и климатична инсталация, които осигуряват комфорт в дома в различни сезони.

Управлението на напоителната система предоставя лесен начин за поддръжка на градината. Подбрани са ключове и контакти, които отговарят на дизайна на къщата, съчетавайки функционалност и естетика.

Благодарим на нашите партньори от Юнимекс за доверието!

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu