fbpx
Запитване

Складова база Фебест - гр. София

ФЕБЕСТ е основана през 1999 г. в Германия от двама талантливи немски инженери. Мотото на Фебест e "германска компания, производител на резервни части за японски и корейски автомобили". Каучуковите изделия на Фебест са направени с оглед на сурови климатични условия, които позволяват да работят до -45 градуса. Фебест извършва постоянна оптимизация с цел да осигури на клиентите широка гама от надеждни качествени продукти с най-конкурентната цена.

Те ни се довериха за проектиране и изграждане на електроинсталация, осветителна инсталация и смарт осветление в складова база на Фебест в град София, с цел повишаване на функционалността, ефективността и удобството на обекта.

Нашият екип създаде надеждна и стабилна електроинсталация, осигуряваща нормалното функциониране на всички електрически устройства и системи в складовата база. Гарантирахме оптимално разпределение на електрозахранването, отговарящо на специфичните изисквания на обекта.

Проектирахме и изградихме осветителна система, подходяща за складовата среда. Използвайки съвременни LED технологии, създадохме оптимално разпределение на светлината, което подобрява видимостта и работните условия на персонала.

Проекта включва управление на 40 осветления, осветяващи отделните клетки между складовите скари, които се задействат от 40 безжични сензора за движение. Настроихме осветлението да се включва само при присъствие на човек в складовата ниша и да се изключва автоматично при отсъствие и така намалихме разхода за електроенергия от осветлението на обекта с над 60% - благодарение на безжичната iNELS система.

Оптимизирахме работното време на халето така, че работниците няма нужда да търсят физически ключове докато пренасят обемни товари. Сензорите за движение изпълняват ролята и на допълнителна охрана – във всеки един момент супервайзъра на обекта може да види дали има нерегламентиран достъп до стилажите в извънработно време и да получи алармен сигнал на мобилният си телефон.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right