fbpx
Запитване

Реалмет МСС Иновейшън Груп - гр. Кюстендил, етап 1

Реалмет МСС Иновейшън Груп ЕООД започва своята бизнес дейност като рециклираща компания, която се занимава със събиране, съхранение и транспортиране на различни видове отпадъци. Сега, Реалмет е дружество, специализирано в проектиране, производство и търговия на метални контейнери и конструкции.

По време на етап 1 от реновирането на производственото хале на Реалмет - Кюстендил успешно осъществихме комплексна трансформация на обекта. Беше изградена цялостната електрическа инсталация, както и мълниезащитната инсталация, предпазваща ценните технологични ресурси.

От съществено значение за функционирането на халето е и инсталирането и монтажът на електрическите табла, които осигуряват оптималното разпределение и контрол на електрическата мощност в сградата.

Също така е изградено и биодинамично осветление в производствените части и управление на промишлена вентилация. Производствения цех е разделен на зони, в които осветлението ще бъде перманентно според външната осветеност, така ще се направи спестяване на разходите значителни за електроенергия и същевременно ще се осигури необходимото комфортно осветление за работния процес.Системата ще се управлява изцяло автоматично без човешка намеса. Освен автоматичното управление ще се контролира и в реално време статуса на осветленията – моментната осветеност, показателите за външна осветеност, локациите, в които се извършва работа и статуса на вентилацията. Контрола и управлението са възможни от всяка точка на света от супервайзора на обекта.

Цялото осветление на обекта ще преминава в дежурен режим всяка вечер, а сутрин по график от понеделник до петък ще се включва автоматично със старта на работното време – възможно със смарт системата iNELS.

С детектори за движение осветлението ще бъде допълнително оптимизирано така, че само зона с присъствие да бъде осветена. Вентилацията ще бъде регулирана по график, като при аларма за пожар ще бъде спирана принудително.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Видео

Видео на обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите за нас от фирма "Реалмет МСС Иновейшън Груп":

Мирослава Амзова
Управител
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right