fbpx
Запитване

Хиполенд - Мега мол, гр. София

Информация

Локация: гр. София

Хиполенд АД е българска компания, учредена през 2005г. с цел изграждане на верига големи магазини за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на Хиполенд е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца, и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа. 

Те ни се довериха за подмяна на старото луминесцентно осветление с модерни LED светлини в магазин Хиполенд в Мега мол, София. Тази важна стъпка към модернизацията на осветлението в магазина не само подобри работната среда, но и постигна внушителни резултати в ефективността на потреблението на електроенергия.

Осветеността в магазина се увеличи двойно и стана по-равномерна след подмяната с LED светлинни тела. Освен това, реализирахме внушително намаление на консумацията на електрическа енергия с 60%.

Подмяната на старите луминесцентни светлини с високоефективни LED тела е не само икономически важно решение, но и подобрява работната среда и повишава удобството за клиентите. Това се съчетава с изключителната икономия на енергия, което има положителен принос както за околната среда, така и за бизнеса.

Интер Пауър е официален партньор на Хиполенд за поддръжка и подмяна на осветлението в цялата магазинна мрежа.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right