fbpx
Запитване

НБИ Консорциум - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Фирма „НБИ Консорциум” ООД над 10 години произвежда тръби от полиетилен и поливинилхлорид (PVC) и свързващи части. Разполага с 37 екструдерни линии, 26 шприц-машини, над 500 шприцформи, голямо количество екипировка, съвременно оборудвана лаборатория и схема на производствен контрол, което гарантира отличното качество на предлаганите продукти.

Представяме успешно завършения проект за НБИ консорциум, включващ изграждане на офис осветление и електроинсталация. В процеса на изпълнение сме се фокусирали върху създаването на функционални и ефективни осветителни решения, които да отговарят на специфичните нужди на офисната среда на клиента.

Осветлението в офисните помещения е проектирано така, че да осигурява оптимална видимост и комфорт за работещите. Със специализирани осветителни тела сме постигнали хармонична и равномерна осветеност, съответстваща на стандартите за работна среда.

Електроинсталацията е изградена с внимание към сигурността и надеждността на системата. Ние се стремим да предоставим на клиентите си най-доброто качество на изпълнение и функционалност, спазвайки всички съответстващи стандарти и нормативи.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right