fbpx
Запитване

Хотел Инканто - гр. Севлиево

Информация

Локация: гр. Севлиево

Извършени услуги:

В хотел Инканто в Севлиево предстои изграждането на два Смарт ВИП апартамента, които ще предложат на гостите уникално преживяване. Смарт системата iNELS ще бъде сърцето на тези интелигентни апартаменти. Тя ще позволи контрола и управлението на всички аспекти на удобството и комфорта на гостите на хотела.

С този смарт контрол ще има възможност за регулиране на осветлението според настроението и нуждите на гостите, включително скритите осветителни тела, които могат да създадат уютна атмосфера. Щорите и завесите също ще бъдат лесно управляеми, позволявайки на гостите да регулират нивата на светлина и поверителността според своите предпочитания.

За да направим престоя на гостите още по-специален, ще монтираме тъч таблети на стените в апартаментите. Тези таблети ще предоставят на гостите интуитивен и лесен достъп до различните функции и сцени, които сме предвидели. Например, гостите ще могат лесно да активират сцена "добро утро", която автоматично ще регулира осветлението, отвори щорите и предложи комфортни настройки за сутрешното пробуждане. Сцена "романтика" и други подобни опции ще добавят вълнение и романтика към престоя.

Тези Смарт ВИП апартаменти в хотел Инканто в Севлиево няма да предоставят само лукс и комфорт, но и ще съчетаят този комфорт с високата степен на интелигентно управление, което ще направи престоя на гостите незабравим и уникален.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu